Tralldag hos Borgunda

Tralldag i Falköping
Fredagen den 4:e Maj kl 11:00 – 17:00 

Tralldagen fokuserar på altan och trädäck tillsammans med leverantörer inom området, som visar de produkter du behöver för att bygga och underhålla din trall. Dessutom flippar våran egen Magnus hamburgare som vi bjuder på mellan 11:30 – 15:30.

BITSBOX till de 50 första som handlar på Tralldagen.
Välkommen till Odengatan 3 i Falköping.
Tävling under dagen

Fyll Essbox mini full med träskruv från Essve så är du med och tävlar om en takbox från ESSVE till ett värde av 4000 kr.

Flera leverantörer på plats med kanonerbjudande


Aerfast – Visar dold infästning för trädäcket med CAMO

DeWalt – Skruva och såga bekymmersfritt med maskiner från DeWalt

Essve – Trallskruv med ordning och reda i Essboxen


Hitachi – Skruva och såga bekymmersfritt med maskiner från Hitachi

Nilfisk – Högtryckstvätta din altan inför våren

BIOkleen – Tvätta och skydda altanen så håller den i många år!Mängder med erbjudanden och tips under Tralldagen  för din altan från flera leverantörer som finns på plats och visar produkterna på bästa sätt.

Nedan hittar du några av alla erbjudanden som finns i butiken denna dag!Tryckimpregnering made in Borgunda

Det är stora kvalitetsskillnader på det trallvirke som säljs på marknaden. Borgunda Bygghandel tryckimpregnerar allt virke enligt de krav som gäller för den högsta kvalitetsklassen och använder det ledande träskyddsmedlet Wolmanit CX-8 som gång efter annan utsetts till ”bäst-i-test”.

Läs hela artikeln här


loading
Big Buck Bunny
00:00
--
/
--
youtube play
vimeo play

Tralldag

 • Raka bräder från Borgunda
  Raka bräder från Borgunda
 • Aerfast Camo deck fastening 2017
  Aerfast Camo deck fastening 2017
 • Så bygger du en stabil trallkonstruktion
  Så bygger du en stabil trallkonstruktion
 • Corrseal vs Rostfri
  Corrseal vs Rostfri
 • Träskyddssystem 1+2+3 - Instruktionsfilm - BIOkleen®
  Träskyddssystem 1+2+3 - Instruktionsfilm - BIOkleen®

Kom på Tralldagen och testa CAMO skruvfixtur för dold trallskruvning. Skruvarna skruvas i sidan av trallen som ger en nästintill osynlig infästning. För snygga barfotavänliga terasser.

Till CAMO skruvfixtur finns specialskruv med patenterad mejselspets som fräser virket vid skruvningen och förhindrar sprickbildning.

Den reverserande gängar drar ihop materialen tätt samman och ger ett rent och snyggt ingångshål. Bitsens smarta design driver automatiskt till korrekt skruvdjup för maximal hållkraft, och förhindrar att man driver skruven för djupt i materialet.

Läs mer om Dold infästning här

Enkelt, långtidsverkande, ekonomiskt och ett fascinerande vackert slutresultat är några av fördelarna med BIOkleens 1-2-3 träskyddssystem för trall & altangolv. Aldrig tidigare har det varit så enkelt rengöra en kraftigt nedsmutsad och angripen trall eller altan. Att det nu också är möjligt att långtidsskydda och försegla med hållbarhet upp till 10 år, är i det närmaste revolutionerande.

Resultatet blir en vattenavvisande yta som skimrar i vacker gråsilver ton, något man annars bara kan uppnå med exklusiva träslag som t.ex. lärkträd.

Läs mer på BIOkleen.se

Shopping Cart0

Varukorg