Nyheter

Fiberon – det underhållsfria valet

· Uncategorized · No Comments

Fiberon komposittrall från Prästängen är ett läckert och underhållfritt alternativ till trä på altaner, balkonger och uteplatser. Komposittrallen består av 50/50% återvunnet trä och polyeten.

Trallen är täckt med PermaTech® som är en patenterad ytteknologi. Det är den mest stabila och rengöringsvänliga ytan på marknaden. De homogena bräderna lämnar ingen risk att varken spricka eller ge flisor. Det ger ett tryggt och säkert ytskikt utan risk för flisor i små och stora fötter.

Komposittrallen är underhållsfri och ska aldrig behandlas med olja eller bets. En enkel rengöring vid behov med såpa och vatten är det enda som behövs. Detta resulterar i ett minimalt underhållsarbete för ett bestående fint trallgolv.

Fiberon trall är miljövänligt. De innehåller inga giftiga komponenter och är tillverkade i en ren process.

Fiberonfamiljen finns i 3 olika serier

Fiberon Symmetry
Fiberon Sanctuary
Fiberon ArmorGuard

TILLBEHÖR: PHANTOM CLIPS

Med Phantom clips får du en enkel montering med perfekt avstånd mellan trallen. Ytan blir ren och slät utan synliga skruvar eller spik och ingen flisning. Ändclips används  på sluttrall. På avslutande trall eller trappkant används trall  med rak kant och ändclips på undersidan

Kompositdäck med hjälp av CAMO® Dold infästning

· Dold infästning · No Comments
Jag byggde om mitt däck till komposit med hjälp av CAMO® Dold infästning och absolut älskar det! Jag kan inte komma över hur fort det går. Jag drar 700 skruvar på en eftermiddag. Jag kunde aldrig ha gjort det med förborrning och fasning. Jag tycker om mitt däck nu mer än någonsin. Den rena ytan är vad jag var ute efter eftersom min son är dödligt rädd för flisor. På det sätt skruven är skruvade, kan vi alla gå barfota utan några bekymmer.

Jag älskar Camo Dold infästning

· Dold infästning · No Comments
"Jag älskar CAMO® Dolda infästnings system. Den är hållbar, lätt att använda och jag kan ansluta den till min befintliga verktygsarsenal. Jag var tvungen att byta ut en bräda efter att jag hade alla däckbrädor på plats och det tog mig bara 30 sekunder att ta ur brädan. Däcket blev spektakulärt mycket tack vare Marksman® Pro. Det finns verkligen inget annat sätt att göra ett däck, det här är på riktigt, det bästa systemet jag någonsin har sett."

Läs original artikel här